Hallottál már a férfiharisnyáról?

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
Hallottál már a férfiharisnyáról?
Koponyás férfiharisnya - Emilio Cavallini
Hallottál már a férfiharisnyáról?
Pöttyös férfiharisnya - Emilio Cavallini

Hallottál már a férfiharisnyáról?

Több országban hódít a pasik körében

A tendencia azt mutatja, hogy megnőtt a női ruhadarabok iránti kereslet a férfiak körében. Legújabb hóbort, harisnya férfiaknak! Emilio Cavallini, az olasz harisnyatervező állítja, hogy egyre több és több férfi érdeklődik a termék iránt, sőt mi több viseli és szereti is azt. Ezért most már uniszex harisnyákat is tervez, kedvezve az új trend követőinek.

A férfi harisnyabiznisz pedig megállíthatatlan. A vásárlások 2-3%-át férfiak követik el.  ”Amikor elindítottuk az online shopunkat, azt tapasztaltuk, hogy jelentős számú férfi rendel tőlünk nagyobb méretű, M-es és L-es harisnyákat.  Így végeztünk egy internetes kutatást, ami bizonyította, hogy valóban férfiak vásárolják maguknak ezeket a “mantyhose” - okat, ahogy ők nevezik."  - nyilatkozta Cavallini.

A tervező szerint egyes férfiak kimondottan azért vásárolnak harisnyát, hogy megvédjék magukat a hidegtől. Nem kevesen viszont rövidnadrággal kombinálják csakúgy mint a csajok.  “A férfiak, akik harisnyát vesznek egyszerűen csak szeretnék követni a divatot” - tette hozzá a designer.

Többféle variációi létezik a pasi harisnyák palettáján; fekete, fehér, csillag mintás, csíkos, pöttyös, illetve olyan is akad, amin koponyák díszelegnek.

Ezek menő darabnak számítanak számos országban. “A harisnyák népszerűségnek örvendenek Németországban, Franciaországban, Skandináviában, Kanadában és az USA területén” - mondta Cavallini.


Hallottál már a férfiharisnyáról? Hallottál már a férfiharisnyáról? Hallottál már a férfiharisnyáról? Hallottál már a férfiharisnyáról?

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Töklámpás készítése

Töklámpás készítés

Tökfaragás Halloweenra

Bár Magyarországon nem vált ünneppé a Halloween, de a vigyorgó töklámpások szinte mindenki számára különleges hangulatot sugároznak. Ha eddig nem faragtál tökfejet, de most kedvet kaptál, akkor íme egy útmutató hogyan láss hozzá!

A világ legdrágább papírzacskója - Jil Sander £185

A legújabb divatkiegészítő, ami kiüti a biztosítékot

Jil Sander - papírzacskó 185 fontért

Ismét a sajtó háborgásától hangos az online divatvilág, hiszen egy újabb luxus semmiség borzolja a kedélyeket.

Louis Vuitton gofrisütő

Louis Vuitton gofrisütő

Mintás gofri divatfüggőknek

A Louis Vuitton fanatikusoknak biztosan lenyűgöző látványt nyújt az amerikai designer, Andrew Lewicki masinája, ami a francia luxusmárka védjegyét égeti a gofrira.

Miniatűr testrész ékszerek

Miniatűr testrész ékszerek

Percy Lau

A Londonban alkotó designer, Percy Lau remekművei apró, élethű testrészek, melyeket ékszerként hordhatunk. Kis fülecske, száj, orr és egy férfi nemiszerv is szerepel a repeortárban.

Givenchy Rottweiler

Givenchy Rottweiler

Megnyerőek vagy sem?

Givenchy tavalyi férfi kollekciójának darabjain tűntek fel először a nem éppen bájos képet vágó rottweilerek.

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek