Fashion Week - Párizs Olivier Theyskens egy fantasztikus kollekciót hozott létre, irigyeljük azokat, akik ott lehettek a bemutatón, és élőben is a ruhák hatása alá kerülhettek.

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2009. március 6., péntek 10:00

Fashion Week - Párizs

Nina Ricci

Imádtuk. Olivier Theyskens egy fantasztikus kollekciót hozott létre, irigyeljük azokat, akik ott lehettek a bemutatón, és élőben is a ruhák hatása alá kerülhettek. A képeket nézegetve csak csodálatot éreztünk, mind a ruhák, mind a modellek - akik tudtak járni platform cipőikben - iránt.

A lábbelik kreálta magasság miatt a modellek még inkább vékonyabbnak tűntek. A tervező főként feketével dolgozott, a feltűnő színeket a rózsaszín, a türkiz, a narancssárga és lila képviselte.

A részletek - pl. a kabátok hajtókája - ötletesek,a vállak és gallérok erőteljesek, a kalapok tetszetősek, a platform talpak legalább 15 centisek. A tervező célja volt, hogy csodás alakot kölcsönözzön modelljeinek a szabással, az anyaggal, és azzal, hogy ilyen magassá teszi őket.

Az estélyi kreációk lélegzetellítóak. A díszítések, tűzések, a szabás mindegyiket egyedivé teszi, alig várjuk, hogy lássunk belőlük a vörös szőnyegen. A kollekció annyira varázslatos, hogy másik világba repít bennünket.

Nina Ricci - 2009/10. ősz/tél Nina Ricci - 2009/10. ősz/tél

Nina Ricci - 2009/10. ősz/tél Nina Ricci - 2009/10. ősz/tél Nina Ricci - 2009/10. ősz/tél Nina Ricci - 2009/10. ősz/tél Nina Ricci - platform cipő Nina Ricci - 2009/10. ősz/tél Nina Ricci - 2009/10. ősz/tél Nina Ricci - 2009/10. ősz/tél

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek