Fashion Week - Párizs

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2009. március 6., péntek 07:30

Fashion Week - Párizs

Balenciaga és Balmain bemutató

Mivel a milánói divathét kollekcióival kapcsolatban nem voltunk elégedettek, nagyon vártuk a párizsi Balmain és Balenciaga bemuatót, hátha valami újat, frisset tudnak nyújtani.

Sajnos csalódnunk kellett. Persze, könnyű ezt mondani kívülállóként, könnyű kritizálni, de nem éreztük ezeknél a kollekcióknál azt a lelkesedést és izgatottságot, amit mondjuk egy Jil Sander vagy Marios Schwab bemutatónál.

Balenciaga-nál hasonló meglepetésre számítottunk, mint a 2009-es tavaszi daraboknál, amik átalakítás nélkül többnyire hordhatatlanok voltak, mégis különbözött a többi bemutatótól, ki tudott tűnni. A következő szezonbeli ruhák viselhetőek, mégsem érezzük, hogy egy tökéletesen megtervezett, kitűnő kollekcióról van szó. Ez a saját véleményünk, gyanítjuk, sokaknak tetszett/tetszeni fog. A cipőket viszont imádjuk.

Balmain ugyanazt nyújtotta, mint a tavaszi bemutatójánál. Teljesen megegyező darabokat láttunk - mintha ahhoz a kollekcióhoz tartoztak volna. Tetszett, de nem kaptunk semmi újat. Üdítő volt ismét Enikőre bukkanni....

Balenciaga cipők - 2009/10. ősz/tél Balenciaga - 2009/10. ősz/tél

Balenciaga cipők - 2009/10. ősz/tél Balenciaga - 2009/10. ősz/tél Balenciaga - 2009-es tavaszi kollekció Balmain - 2009/10. ősz/tél - Mihalik Enikővel Balmain - 2009/10. ősz/tél - Mihalik Enikővel Balmain - 2009-es tavaszi kollekció

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek