Fashion Week - New York

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2010. szeptember 14., kedd 07:10

Fashion Week - New York

A bemutatók legszebb darabjai

A tervezők ismét kitettek magukért, és gyönyörű kreációk lepték el a kifutókat.

Christian Siriano kollekciója ismét csodálatot érdemel. Minden a helyén volt; a színek, az anyagok, a szabás és a formavilág csakúgy, mint az apró részletek - fodrok, varrások, minták. Nagyon szerettük. A kiegészítők pedig csak hab a tortán.

Victoria Beckham ruháiról csak áradozni lehet. Tehetséges és hamar beletanult a szakmába. Büszke lehet magára.

A Preen két tervezőjének munkáit kezdettől fogva imádjuk. Időtálló, stílusos, szerethető darabok. Amivel szívesen pakolnánk tele a gardróbszekrényt.

Az eddig legjobban tetsző kollekció Prabal Gurung tervezőhöz kapcsolódik. El vagyunk ragadtatva. Színkavalkád, cipők, amikért vérzik a szívünk, ruhák, amikben istennőnek érzed magad az utcán.

Carolina Herrera kicsit felrázta a bemutatóját kalapokkal, érdekes kiegészítőkkel. Fiatalosabb, lendületesebb, mint az eddigi kollekciók. Kifejezetten tetszik, jót tenne egy kisebbfajta arculatváltás, vagy egy hasonló vonal elindítása.

Monique Lhuillier egy fájdalmasan szép, tőle megszokott romantikus kollekciót vonultatott fel. Minden egyes darab művészi szintre emeli a divatot. Varázslatosak.

Sok unalmas és érdektelen kollcekció átnézése után végre rátaláltunk Vera Wang bemutatójára. Szép formájú csizmák, óriásira tupírozott frizurák, kellemes, harmónikus színű és anyagú ruhák. Talán a sötét környezet és hangulat is okozza, de inkább őszi darabokra hajaznak a kreációk. Bár a tavaszt nem érezni, van fantázia a tervezésekben.

Dennis Basso tervező egy-két ruháját lenyűgözőnek találjuk. A merev díszítések, meleg színek, a kontraszt a modellek bőre és a bézs között szívet melengető. Nagyon tetszik. A szőrméket felválthatná műszőrmére. Teljesen felesleges vadember módjára igazit használni. Hihetetlen, hogy még mindig divat. A cipőket jobban megnézve szeretjük.

CHRISTIAN SIRIANO DENNIS BASSO
Kapcsolódó divathírek:

CHRISTIAN SIRIANO DENNIS BASSO CHRISTIAN SIRIANO CHRISTIAN SIRIANO VICTORIA BECKHAM PREEN PRABAL GURUNG PRABAL GURUNG CAROLINA HERRERA CAROLINA HERRERA MONIQUE LHUILLIER VERA WANG

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek