Elhunyt Ruslana Korshunova

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
Elhunyt Ruslana Korshunova
Elhunyt a gyönyörű......
Ruslana Korshunova
.....kazahsztáni modell
2008. június 28., szombat 06:00

Elhunyt Ruslana Korshunova

9. emeleti lakásának erkélyéről zuhant ki a topmodell

Az 1987. július 2-án született, gyönyörű kazahsztáni modell otthonába érkező rendőrök idegenkezűség, dulakodás nyomát nem találták, így az esetet öngyilkosságnak könyvelték el.

Szombat délután fél háromkor figyelt fel egy munkás és egy rendőr a becsapódás robbanásszerű hangjára, de már hiába siettek a lány segítségére, ekkora magasságból lezuhanva menthetetlen volt. Az illetékes szervek semmilyen gyanús dolokra nem akadtak, ezért az öngyilkosság maradt a legésszerűbb magyarázat. Szerintük a megtalált blogbejegyzések és versrészletek által ez megerősítést nyert; szerelmi bánatról tanúskodtak.

„Ne keverd össze a szerelmet a vággyal”

„A szerelem maga a nap, a vágy csak felvillanás. A vágy elvakít, a nap életet ad.”

„Elvesztem. Megtalálom még magamat valaha is?”


A halála előtti estét volt szerelmével töltötte. Megnézték a Ghost című filmet, majd a 24 éves fiú hajnali öt körül fuvarozta haza Water Street-i lakásába. Sem ő, sem a modell barátai nem vettek észre semmilyen furcsaságot, vagy depresszióra utaló jelet a viselkedésében, nem hiszik, hogy lelki válságban lett volna, és állításuk szerint drogokat sem szedett. Jó hangulatban volt, nem sokkal a tragikus eset előtt érkezett haza Párizsból, ahol befejezte aktuális munkáját.

2003-ban fedezte fel a Models 1 ügynökség. A francia Elle, az olasz D, valamint az orosz és lengyel Vogue címlapjain szerepelt, és olyan divatházak és márkák készítettek vele reklámkampányokat, mint Moschino, Nina Ricci, Vera Wang, vagy a Panten. Többek között Jill Stuart, Kenzo, Marc Jacobs, DKNY, Marchesa és MaxMara divatbemutatóin sétált végig a kifutón 2005-től kezdődően.

Folyékonyan beszélt oroszul, németül és franciául. Ismertetőjele hosszú haja lett. 


Elhunyt Ruslana Korshunova Ruslana Korshunova Ruslana Vera Wang kampánya Ruslana a D magazin címlapján Ruslana az orosz Vogue címlapján

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Hogyan viselj pirosat?

Hogyan viselj pirosat?

A piros az egyik leggyönyörűbb és legizgalmasabb szín. Férfiak és nők egyaránt rajonganak érte, de amikor magukra kell ölteni, akkor a legtöbben megijednek, mivel nem mindenki képes valóban hordani ezt az színt.

F and F mintás ruha - októbertől a boltokban

Uralkodó minták egész évben

Az F and F kínálatában is megtalálod

Virágok, apró minták... mind-mind a tavasz és a nyár hangulatát idézik, de idén ezeket a darabokat a tervezők nem voltak hajlandóak száműzni a repertoárjukból a hidegebb, borongósabb évszakokban sem. A 2012/2013-as őszi és téli szezon kulcsdarabjai közé tartoznak.

Mintás darabok - 2012 őszi/téli férfidivat

Minta vírus

A férfidivatot is meghódítja

Ami a 2012-es őszi/téli férfidivatot illeti a tervezők nem spóroltak a mintákkal, melyek a legkülönbözőbb méretekben és formákban ékeskednek vagy éktelenkednek a férfi kollekció darabjain.

Férfi bőrdzseki - 2012 őszi/téli férfi divat

Férfi bőr bomber dzseki

2012 őszi/téli férfi divat

A bőrdzseki egy olyan klasszikus, örök győztes darab, ami idén sem hiányozhat a 2012-es őszi/téli férfi kollekció repertoárjából.

Az idei őszi, téli szezon kedvence: kobaltkék

Színre szín

A kobaltkék mindent üt

Öltözékünk lelke a színekből táplálkozik. Varázslatos erejüknek köszönhetően a legegyszerűbb ruhadarabokba is képesek életet lehelni.

©2008-2023 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek