Coca-Cola Light kampány és design

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2012. március 8., csütörtök 19:21

Coca-Cola Light kampány és design

by Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultiert nevezték ki a Coca-Cola Light legújabb kreatív igazgatójának. Az ikonikus tervező páratlan egyediséget visz majd az üveges és a dobozos diétás kóla desingjába, valamint főszerepet játszik a márka három promóciós filmjében, ahol különböző szerepekben láthatjuk viszont; hol egy terapeutát, máskor egy újságírót, majd egy detektívet alakítva.

A designer nem csak tervezőként tevékenykedik majd a cégnél, hanem segít megálmodni és kidolgozni a leghatékonyabb koncepciót az egyes hirdetési kampányokhoz, a kiskereskedelmi eseményekhez és a legújabb online projektekhez is.

A sztár-divattervező és az üditőóriás közös munkájának első gyümölcseként készült rövid, vicces reklámfilmeket a Coca-Cola Light Youtube csatornáján és a Facebookon mutatták be.

Gaultier a párizsi Fashion Week keretein belül megrendezett 2012-13-as őszi/téli kollekciója bemutatóján olyan promóciós divatanyagot állított össze az első sor vendégeinek, ami utal a Coca-Colával folytatott koperációjára. A résztvevők egyelőre az eredeti desingban tündöklő nedűvel olthatták szomjukat a shown.

Az üditőgyáros multinál nem ez az első eset, hogy híres divattervezővel dolgoznak együtt. A francia designer olyan korábbi nagy nevek nyomdokaiba lép, mint Karl Lagerfeld,  Matthew Williamson, Gianfranco Ferre, Marni és Roberto Cavalli, akik szintén terveztek arculatot a Lightnak.

Coca-Cola Light kampány és design Promóciós ajándék - Jean Paul Gaultier 2012-13 őszi/téli divatbemutató, Párizs, Fashion Week
Kapcsolódó divathírek:

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek