Kivételes bánásmód

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2009. december 22., kedd 07:00

Kivételes bánásmód

Claudia Schiffer

A német szupermodell Franciaországból tartott Londonba, mikor a sajnálatos incidens megtörtént.

Claudia Schiffer is rajta volt azokon a Eurostar vonatok egyikén, amelyek a Csalagútban rekedtek december 19-én. Természetesen egy teljesen különálló szerelvényen szállásolták el, ahova mások nem léphettek be - a többi utasnak mégsem emiatt esett le az álla.

A híresztelések szerint bár 2000 ember töltött órákat a szinte levegőtlen helyen, a szőke szépség elhagyhatta az alagutat. A kijáratnál egy autó várta.

Gregoire Sentilhes felháborodásának hangot is adott. ''Ottrekedtünk éjszakára. Hajnali hatkor tűzoltók vittek ki bennünket, és nagyjából egy mérföldet kellett a csomagjainkkal gyalogolnunk, hogy felszállhassunk a másik Eurostar vonatra. Az emberek aggódtak, mérgesek és frusztráltak voltak. Pánikrohamokkal küszködtek a levegő hiánya miatt. Egy pár a fiuk 11 órai esküvőjére próbált eljutni. Claudia Schiffer is rajta volt a vonaton, de őt egy autó felvette a kijáratnál. A többi 2000 emberrel senki nem törődött.''

“We spent the night inside the tunnel. At 6am we were taken out of the train by firemen. We walked for around a mile with our luggage. We went into another Eurostar train.

People are angry, frustrated and worried. People are having panic attacks because of the lack of air. One couple was trying to get to their son’s wedding, which was at 11 this morning. Claudia Schiffer was also on the train but a car came right by the train to pick her up from the entrance to the tunnel. Nothing for the other 2,000 people though.”

Kivételes bánásmód
Kapcsolódó divathírek:

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2023 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek