CFDA Fashion Awards 2008 Az amerikai divattervezők tanácsának díjkiosztója

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
CFDA Fashion Awards 2008
CFDA Fashion Awards 2008

CFDA Fashion Awards 2008

Az amerikai divattervezők tanácsának díjkiosztója

A díj a divatvilág Oscarjának felel meg. A 2008-as díjátadón a női vonal tervezéséért Francisco Costa, a férfi öltözékekért pedig Tom Ford vehetett át egy-egy elismerést.

The Council of Fashion Designers of America egy 1962-ben alapított non-profit szervezet, és 2006. óta Diane von Furstenberg az elnöke. Az egyesület támogatja többek között a CFDA/Vogue Fashion szervezetet, ösztöndíjakat ad, és nem utolsósorban díjazza a divatvilág nagyjait. 

Az eseményen megjelent sztárok közül Victoria Beckham, Famke Janssen és Elisha Cuthbert ruhái nyerték el tetszésünket, bár az abszolút kedvenc Posh-é volt. Cipőválasztását mi nem díjazzuk, bár kétségtelen, hogy szívet formázó talpa és sarka illett az öltözékéhez.

Karolina Kurkova cipőjéért is odavagyunk, és hiába nem szeretjük a teli talpat, szerintünk ehhez a cipőkreációhoz teljes mértékben illik.

 

 


Kapcsolódó divathírek:

CFDA Fashion Awards 2008 CFDA Fashion Awards 2008 CFDA Fashion Awards 2008 CFDA Fashion Awards 2008 CFDA Fashion Awards 2008 CFDA Fashion Awards 2008 CFDA Fashion Awards 2008 CFDA Fashion Awards 2008

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Hermès Leather Forever kiállítás - London

Hermès kiállítás

Leather Forever

A Hermès Leather Forever címmel kiállítást rendez Londonban, ahol a történelmi márka leghíresebb alkotásai kerülnek bemutatásra.

Paris Fashion Week

Paris Fashion Week

Párizsi divathét

Véget ért a divatvilág egyik legrangosabb eseménye. A tervezők listája számos híres és kevésbé ismert névtől hemzsegett, minket azonban most leginkább a felvonuló modellek érdekeltek, közülük is a magyar lányok. Összeválogattuk azokat a kifutókat, ahol felbukkantak büszkeségeink.

Akik Giorgo Armanit viseltek a 2011-es EMMY díjátadón

Akik Giorgo Armanit viseltek a 2011-es EMMY díjátadón

63rd Annual Primetime Emmy Awards

2011. szeptember 18-án este, Los Angelesben osztották ki a főműsoridős sorozatok legjobbjainak járó díjakat, a 63. Emmy Awards Gálaesten.

Jennifer Lopez - MET Costume Institute Gala 2010

MET Costume Institute Gala 2010

American Women: Fashioning a National Identity

Oprah Winfrey, Anna Wintour és Patrick Robinson (GAP) volt a házigazdája a 2010-es gálának, amelyet egy május ötödikétől kezdődő, augusztus 15-ig tartó kiállítás követett. A témát az 1890-1940-es évek amerikai asszonyai - és a hatásuk a modern kor nőire - ihlették.

Camilla Belle - Art of Elysium

Art of Elysium Gála

The Art of Elysium1s 3rd Annual Black Tie ''Heaven'' Charity Gala

A beteg gyerekek részére adományt gyűjtő gálán rengeteg híresség vett részt. Szerencsére a jótékonysági est ismét remek eredménnyel zárt.

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek