A Cannes-i Filmfesztivál eddigi legszebbje

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
2009. május 15., péntek 08:00

A Cannes-i Filmfesztivál eddigi legszebbje

Devon Aoki

A modell két vörös szőnyeges eseményen is gyönyörűen festett.

Az 1982-es, New York-i születésű lány 13 évesen kezdett modellkedni. Kate Moss szárnyai alá vette, és egy évvel később már egy Storm Model Management szerződés volt a zsebében. Hamar elért nagy sikerei filmszerepekhez juttatták, szerepelt többek között a Halálos Iramban és a Sin City című alkotásokban.

Az első esemény, amin a Cannes-i fesztiválon megjelent, a Chopard Cascade parfümjének bemutatója volt. Egy Roberto Cavalli pánt nélküli, lime színű estélyit választott, természetesen Chopard ékszerrel kiegészítve. Pompás frizura, smink, és a nyakék is odaillő - nem túl sok, nem túl színes. Minden részlet segített abban, hogy kiemelje egzotikus szépségét.

A következő ruha - amit a Spring Fever című film premierjén viselt - egy Alberta Ferretti kreáció. Lila színe tökéletesen passzol ezüst Swarovski kistáskájához, és gyémánt fülbevalójához.

Így kell kinézni a vörös szőnyegen. Nem választ feltűnő színű vagy fazonú, esetleg közönséges darabokat, hogy mindenáron kitűnjön a tömegből - mégis észrevehetetlen.

A Cannes-i Filmfesztivál eddigi legszebbje Devon Aoki - Roberto Cavalli
Kapcsolódó divathírek:

A Cannes-i Filmfesztivál eddigi legszebbje Devon Aoki - Roberto Cavalli Devon Aoki - Roberto Cavalli Devon Aoki - Alberta Ferretti Devon Aoki - Alberta Ferretti Devon Aoki - Alberta Ferretti Devon Aoki - Alberta Ferretti

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

zsmtt
2009. május 15., péntek   15:38   #1

azta, én ezt a lányt nagyon szeretem, a sin cityben mekkora volt már!!!
Válasz erre


©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek