Belső szépség: A sportolás előnyei

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
Belső szépség: A sportolás előnyei
Sport a szépségért
Belső szépség: A sportolás előnyei
2012. április 12., csütörtök 07:53

Belső szépség: A sportolás előnyei

Szépségtanácsok Gräff Dóra - Professzionális Sminkestől

Amikor meghalljuk ezt a kifejezést, hogy belső szépség, sokan egyből a kiegyensúlyozottságra, önbizalomra, esetleg a helyes táplálkozásra gondolunk, amik mind-mind nagyban hozzájárulnak nemcsak megjelenésünk, de arcbőrünk ápoltságához, kisugárzásához is.

Van itt még egy dolog, ami nem elhanyagolandó. Ez pedig a sportolás. Ha a sportra gondolunk, egyből beugrik a kép, ahogy levegő után kapkodva, izzadtan emelgetjük a súlyokat. Első hallásra nem a legnőiesebb, de az, amit a sport által elérhetünk, annál inkább. Nem csak testünket formázza, hanem arcbőrünkre, sőt hajunkra is kedvezően hat. Íme, három „szépség mellékhatása”.

1. Tisztább bőr: Sokan azt állítják, hogy a pattanásokat kiváltó ok egyik fő eleme az izzadás. Ez igaz lehet, amennyiben sminkben mész edzeni, de ugye azt mind tudjuk, hogy a sminket le kell mosni edzés előtt! Ezért nem lehet az izzadást okolni, ez természetes velejárója az emberi testnek! Az edzés valójában méregtelenít, tisztán tartja a pórusokat és megfelelő szinten tartja a hormonháztartásunkat.

2. Egészségesebb haj: Észrevetted már, hogy amikor stresszesebb vagy, akkor a hajad is törékenyebb, élettelenebb és fénytelen lesz? Ezért is jó ellátogatni a konditerembe vagy elmenni egy fél órát futni, mert ez nem csak a stressz levezetésére jó - ami a lelkedre is pozitívan hat -, hanem, mert a sportolás javítja fejbőrünk vérkeringését is és segít „kinyomni” fejbőrünkből a természetes olajokat, ami egészségesebb és erősebb hajszálakat eredményez.

3. Edzés utáni egészséges arcpír: Az oxigén dús vér, amit a szervezeted szállít a bőrödbe, az adja az egészséges arcpírt. A sportolás alatt termelt endorfintól kapsz egy „lökést”, egy természetes magabiztosságot. Ezért egy olyan nőnél nincs is elragadóbb, aki boldog és magabiztos a saját bőrében.

Szóval, akkor mikor is mész sportolni?

 

Gräff Dóra – Professzionális Sminkes
www.doragraff.com
www.facebook.com/doragraff


Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Hogyan viselj pirosat?

Hogyan viselj pirosat?

A piros az egyik leggyönyörűbb és legizgalmasabb szín. Férfiak és nők egyaránt rajonganak érte, de amikor magukra kell ölteni, akkor a legtöbben megijednek, mivel nem mindenki képes valóban hordani ezt az színt.

F and F mintás ruha - októbertől a boltokban

Uralkodó minták egész évben

Az F and F kínálatában is megtalálod

Virágok, apró minták... mind-mind a tavasz és a nyár hangulatát idézik, de idén ezeket a darabokat a tervezők nem voltak hajlandóak száműzni a repertoárjukból a hidegebb, borongósabb évszakokban sem. A 2012/2013-as őszi és téli szezon kulcsdarabjai közé tartoznak.

Mintás darabok - 2012 őszi/téli férfidivat

Minta vírus

A férfidivatot is meghódítja

Ami a 2012-es őszi/téli férfidivatot illeti a tervezők nem spóroltak a mintákkal, melyek a legkülönbözőbb méretekben és formákban ékeskednek vagy éktelenkednek a férfi kollekció darabjain.

Férfi bőrdzseki - 2012 őszi/téli férfi divat

Férfi bőr bomber dzseki

2012 őszi/téli férfi divat

A bőrdzseki egy olyan klasszikus, örök győztes darab, ami idén sem hiányozhat a 2012-es őszi/téli férfi kollekció repertoárjából.

Az idei őszi, téli szezon kedvence: kobaltkék

Színre szín

A kobaltkék mindent üt

Öltözékünk lelke a színekből táplálkozik. Varázslatos erejüknek köszönhetően a legegyszerűbb ruhadarabokba is képesek életet lehelni.

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek