Agent Provocateur divatház története

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
Agent Provocateur
Agent Provocateur
Agent Provocateur
Agent Provocateur

Agent Provocateur

Alapítás éve: 1994.
Központ: London, Egyesült Királyság
Weblap: www.agentprovocateur.com/

A márkát a méltán ismert tervezőnő, Vivienne Westwood fia, Joseph Corré és Serena Rees alapította 1994-ben.

Joseph stílusa lázadó, kreatív és merész, ami által az Agent Provocateur kiemelkedik a többi rivális márka közül. Ezek a tulajdonságok jellemzik tehát az AP filozófiáját, melynek szerves része az alapító makacssága is. Joseph szellemiségét példázza, hogy a brit királyi család kitüntetését (a divatvilágért tett fáradozásaiért) nem vette át 2007. júniusában - az indok a leköszönő Tony Blair iraki háborús tevékenységének jelképes elutasítása volt.

A nevéhez hűen a márka fő célja, hogy szakítson a brit prüdériával: a csábítás, a vágykeltés, az ösztönök és a nőiesség állnak a középpontban. Reklámjaik provokatívsága sokakat megbotránkoztatott az elmúlt években, ám talán éppen emiatt szerepel számtalan sztár örömmel kampányaikban, mint például Kylie Minogue, Kate Moss és Paris Hilton is.

2000 óta már saját parfümöt, emellett számos kiegészítőt is forgalmaznak, melyek ugyanúgy különlegesek, mint a fehérneműk. Megalakulásak óta, világszerte már több mint 13 ország olyan nagyvárosaiban forgalmazzák termékeiket, mint például New York, Las Vegas, Los Angeles, Párizs, Bécs vagy Berlin. Az első boltot 1994-ben, London Soho negyedében a Broadwick Street-en nyitották, de parfümjeik világszerte elérhetőek.Agent Provocateur Agent Provocateur Agent Provocateur Agent Provocateur Agent Provocateur Agent Provocateur Agent Provocateur Agent Provocateur Agent Provocateur Agent Provocateur Agent Provocateur

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek