Ízelítő az őszi és téli férfi divatból

BEJELENTKEZÉS
E-mail:
Jelszó:
KERESÉS
Kifejezés:
DIVATSZÓTÁR
Kifejezés:
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
Ízelítő az őszi és téli férfi divatból
2011/2012-es őszi és téli férfi divat
Ízelítő az őszi és téli férfi divatból
2011/2012-es őszi és téli férfi divat
2011. október 16., vasárnap 17:35

Ízelítő az őszi és téli férfi divatból

2011/2012-es őszi és téli férfi divat

Átnéztük néhány közkedvelt márka; a Zara, Bershka és a Pull&Bear lookbookját, hogy képben legyünk a 2011/2012-es őszi/téli férfi divatot illetően.

Ahogy a nőknél a blézer, úgy a férfiaknál egy jól megválasztott zakó nélkülözhetetlen darab, hiszen kellő inspirációval remekül kombinálható a már meglévő ruhadarabokkal.

Időtállóbbat, mint a farmer, nem is érdemes keresni. A színeket variálva csempészhető egy kis változatosság a megszokott oufitbe. Ami a nadrágokat illeti, az 2011/2012-es őszi/téli időszakban a kord anyagú darabok ismét előtérbe kerülnek. 

A skandináv motívumokkal díszített kötött pulcsik és a jófiús garbók továbbra is hódítanak, és a hűvösebb napokra az egyik legjobb megoldásnak tűnnek. 

A military kabátok térhódítása a 2011/2012-es őszi/téli szezonban tovább folytatódik. A duplasoros gombokkal dísztített, szűkített fazon a legtöbb alkaton előnyösen mutat.

A kínálatból az ingek sem hiányozhatnak, ami az anyagukat illeti, itt is meghatározó a farmer és a kord, a mintát illetően pedig úgy tűnik, örök divat marad a kockás.

A színeket pásztázva a föld színek dominálnak. A vörös, szürke, narancssárga, sárgászöld, barna, bézs, keki, és sötétkék, valamennyi kollekció ezekre a színekre épít.

A kiegészítőket tekintve, a nagy, kötött, szürke sál egyik márka modelljéről sem hiányozhatott.


Ízelítő az őszi és téli férfi divatból Ízelítő az őszi és téli férfi divatból Ízelítő az őszi és téli férfi divatból Ízelítő az őszi és téli férfi divatból Ízelítő az őszi és téli férfi divatból Ízelítő az őszi és téli férfi divatból

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Hogyan viselj pirosat?

Hogyan viselj pirosat?

A piros az egyik leggyönyörűbb és legizgalmasabb szín. Férfiak és nők egyaránt rajonganak érte, de amikor magukra kell ölteni, akkor a legtöbben megijednek, mivel nem mindenki képes valóban hordani ezt az színt.

F and F mintás ruha - októbertől a boltokban

Uralkodó minták egész évben

Az F and F kínálatában is megtalálod

Virágok, apró minták... mind-mind a tavasz és a nyár hangulatát idézik, de idén ezeket a darabokat a tervezők nem voltak hajlandóak száműzni a repertoárjukból a hidegebb, borongósabb évszakokban sem. A 2012/2013-as őszi és téli szezon kulcsdarabjai közé tartoznak.

Mintás darabok - 2012 őszi/téli férfidivat

Minta vírus

A férfidivatot is meghódítja

Ami a 2012-es őszi/téli férfidivatot illeti a tervezők nem spóroltak a mintákkal, melyek a legkülönbözőbb méretekben és formákban ékeskednek vagy éktelenkednek a férfi kollekció darabjain.

Férfi bőrdzseki - 2012 őszi/téli férfi divat

Férfi bőr bomber dzseki

2012 őszi/téli férfi divat

A bőrdzseki egy olyan klasszikus, örök győztes darab, ami idén sem hiányozhat a 2012-es őszi/téli férfi kollekció repertoárjából.

Az idei őszi, téli szezon kedvence: kobaltkék

Színre szín

A kobaltkék mindent üt

Öltözékünk lelke a színekből táplálkozik. Varázslatos erejüknek köszönhetően a legegyszerűbb ruhadarabokba is képesek életet lehelni.

©2008-2024 Divatportál
Legyél a rajongónk a Facebook-on! Kövess minket a Twitteren! Divatportál RSS csatorna
autó műszaki adatok | ingyenes játékok | Idézetek | Viccek